Salata cu portocale si ceapa rosie

Ingrediente:

  • 6 portocale
  • 2 cepe rosii
  • frunze proaspete de menta (o casoleta de la Metro)
  • seminte de chimen
  • ulei de masline
  • cateva masline negre pentru decor

Se curata portocalele si se taie de-a latul, felii cat mai subtiri. La fel, ceapa se curata si se taie de-a latul – se desprind inelele. Se curata/marunteste si menta.

Se aseaza un strat portocale cu cateva felii de ceapa. Deasupra se presara ulei de masline, seminte de chimen, menta, sare si piper.

Salata de portocale cu ceapa rosie

Se repeta operatiunea de cate ori este cazul. Deasupra se toarna sucul scurs de la portocale si maslinele negre.

Se lasa la frigider minim 2 ore inainte de servire.

Salata de portocale cu ceapa rosie

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s