Saratele cu branza si cascaval

Ingrediente:

  • 500 gr faina
  • 300 gr unt
  • 175 gr cascaval
  • 175 gr branza telemea
  • 4 galbenusuri
  • 1 plic drojdie
  • chimen

Untul se topeste si se amesteca cu faina, galbenusurile si drojdia. Branza si cascavalul se dau pe razatoare si se adauga, apoi se amesteca si chimenul.

Compozitia se lasa la crescut aproximativ 30 min (nu creste foarte mult).

Saratele cu branza si cascaval

Se incalzeste cuptorul. Aluatul se intinde si se taie betisoare – se baga la cuptor 15-20 minute, pe hartie de copt.

Saratele cu branza si cascaval

Reteta originala aici

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s