Tarta cu spanac

Ingrediente:

– o  foaie de aluat foietaj (400 gr) care se aseaza in tava( de preferat rotunda),inclusiv pe lateral
– 300-350 gr spanac congelat
– 250 gr branza( telemea,cascaval,branza de burduf)
– 3 oua
– o ceapa
– 3 linguri smantana

Aluatul se aseaza intr-o tava rotunda si se tapeteaza bine marginile. Ceapa se caleste, se adauga spanacul si se lasa la foc mic pana scade lichidul. Intr-un castron se bat cele 3 oua,se adauga branza rasa,smantana.
1/2 din compozitia cu oua si branza se pune peste spanac,se amesteca si se toarna peste aluat.

Tarta cu spanac
Restul compozitiei se toarna deasupra. Se mai poate rade deasupra putin cascaval.

Se tine la cuptor pana se rumeneste.

Tarta cu spanac

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s