Supa crema de radacinoase coapte

Ingrediente:

  • 1 dovleac placintar mic, curatat de coaja si seminte
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac mare
  • 1 nap/ gulie
  • 2 fire de praz
  • 2 cepe
  • frunze dafin, crengute cimbru
  • ulei masline
  • 1 litru supa de legume (facuta cu 2 cuburi Knorr)
  • optional, iaurt sau smantana pentru servit

Legumele se curata si se taie rondele. Se pun intr-un bol si se toarna un pic de ulei de masline – se amesteca astfel incat toate legumele sa fie un pic unse. Pe o tava se aseaza hartie de copt si se rasfira legumele – se pun deasupra frunzele de dafin si crengutele de cibru. Se baga la cuptorul pre-incalzit si se lasa 50-60 min (se mai intorc din cand in cand sa nu se arda).

Supa crema de radacinoase

Cand sunt gata se scot de la cuptor si se arunca frunzele de dafin/ cimbrul.

Supa crema de radacinoase

Separat se pregateste supa de legume – cand e in clocot se adauga si legumele coapte si se mai lasa la foc mic aproximativ 10 minute.

Supa crema de radacinoase

Se amesteca cu mixerul, se potriveste de sare si piper. Optional, se poate servi cu iaurt/ smantana sau o lingura de parmezan.

Supa crema de radacinoase

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s