Vinete evantai

Ingrediente (pentru 4 persoane):

  • 4 vinete
  • 300 gr prosciutto (2 pachete)
  • 300 gr mozazarella (sau felii de branza topita/cascaval)
  • 2 rosii
  • casvaval de ras deasupra
  • ulei masline
  • alte condimente dupa gust

Vinetele se taie evantai (se pastreaza codita). Se umplu cu felii de branza, prosciutto si rosii.

Vinete evantai

La sfarsit ar trebui sa arate ca un acordeon.

Vinete evantai

Se aseaza intr-o tava, impreuna cu putin ulei de masline. Deasupra se mai adauga condimente dupa gust.

Vinete evantai

Se tin la cuptor pana se rumenesc. Cu 5 minute inainte de a le scoate, se mai poate presara deasupra cascaval ras.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s