Tarta cu rosii, dovlecei si branza de capra

Ingrediente:

  • aluat precongelat (eu am folosit de la Linco)
  • 5-6 cepe
  • 2 rosii (mai coapte)
  • un dovlecel
  • mustar de Dijon
  • branza de capra (eu am folosit un rulou de La Colline)
  • putin zahar, unt

O tava de tarta se unge cu unt – deasupra se pune aluatul decongelat si se inteapa un pic cu o scobitoare. Se unge cu mustarul si se lasa un pic.

20140829_181824

Ceapa taiata se da la tigaie – cand e aproape gata se pune si un pic de zahar, apoi se lasa 2 minute sa se mai raceasca.

20140829_182321

Ceapa se toarna peste aluat (asta e practic blatul tartei) iar deasupra se pune dovlecelul si rosia (2 felii dovlecel intercalate cu o felie rosie). Pe deasupra se aseaza si branza de capra taiata felii.

Se da la cuptor(preincalzit) pana se rumeneste aluatul. Se poate manca calda, dar se incheaga mai bine compozitia atunci cand se mai raceste.

20140829_191313

Reteta originala aici.

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s