Tarta cu piersici

Ingrediente:

  • un pachet aluat precongelat (eu am folosit de la Linco)
  • fructe (in cazul de fata piersici, dar se poate face cu prune, mere, etc)
  • zahar, unt
  • condimente (depinde de fructele folosite -la piersici eu am folosit zahar vanilat si mixul de condimente pentru prajituri de la Kamis)

In tava rotunda se pun cam 3 linguri de zahar si cateva bucatele de unt.

20140829_185333

Deasupra se pun fructele astfel incat sa acopere toata suprafata tavii (daca se taie in jumatate, se pun cu partea taiata in sus) si condimente.

20140829_191323

Peste fructe se aseaza aluatul decongelat si se acopera bine. Se baga la cuptor (preincalzit) pana se rumeneste aluatul.

20140829_201804

Se scoate din cuptor si se mai lasa la racit, apoi se rastoarna pe o farfurie mai mare.

20140829_212523

In varianta cu piersici merge foarte bine cu putina inghetata de fructul pasiunii (de la Mega Image).

Reteta originala aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s